Toulavý baťoh má zabaleno

08. 06. 2015

• Toulavý baťoh má zabaleno

Ano, je tomu skutečně tak. Toulavý baťoh má zabaleno a po úspěšné loňské sezoně se opět vrací. Letos sebou přinese inovovanou ilustrovanou mapu, díky níž se můžete i vy zapojit do naší oblíbené cestovatelské soutěže, sbírat samolepky a získat pěkné ceny. A to ještě není všechno. Díky inovované mapě se nyní budete moci nechat inspirovat některým z tipů na výlet a nově si samolepky můžete vyzvednout na celkem 25 odběrných místech regionu. Podrobná pravidla soutěže a ucelený přehled výdejních míst naleznete na zadní straně mapy, nebo také na níže uvedených webových stránkách.

Toulavého baťohu si však můžete užít ještě víc. Destinační společnost Branka, o.p.s. ve spolupráci s danými subjekty pro Vás letos nachystala tři akce, na kterých Vás čeká spousta her a soutěží a kde si užijete plno zábavy. První akce s názvem Den s Toulavým baťohem se koná dne 26. července v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují. Dále se na Den s Toulavým baťohem můžete těšit do pevnostního města Josefov, kde se akce uskuteční 15. srpna v areálu Bastionu I, a v neposlední řadě se s ním setkáte i 28. září na Svatováclavské pouti v Broumově.

V případě pořádání dalších akcí s Toulavým baťohem a pro více informací sledujte stránky www.kladskepomezi.cz a www.toulavybatoh.cz nebo také Facebook Kladského pomezí.