Kladské pomezí

Areál Jakubův Nový Dvůr

Děkujeme za hodnocení!
Velká Jesenice

Dovolená na koních pro celou rodinu

Ubytování, stravování i projížďka v Hotelu Jakubův Nový Dvůr

Rádi bychom vás informovali o nabídce našeho jezdeckého areálu, restaurace a penzionu ve Volovce poblíž České Skalice. Náš areál nabízí ustájení koní, drezúrní výcvik koní a jezdců včetně malých dětí a pořádání společenských a soukromých akcí jako jsou svatební hostiny, oslavy narozenin, firemní akce, abiturientské večírky a stravování zájezdům do počtu šedesáti osob.
Dále poskytujeme služby v oblasti rekreačního ubytování poblíž rekreační oblasti Rozkoš. Myslíme si, že máme co nabídnout. Je to především ubytování na nově zrekonstruovaném venkovském statku v počtu deseti dvoulůžkových pokojů. Máme také v nabídce dva bezbariérové dvoulůžkové pokoje a jeden apartmán pro čtyři osoby. Parkování na uzavřeném hlídaném parkovišti. Na naších stránkách www.jakubuvnovydvur.cz a je i nabídka atraktivních výletů, informace o malé výstavě traktoru a na https://www.facebook.com/HotelJakubuvNovyDvur i další informace, které jak doufáme, by mohli pomoc při rozhodování o návštěvě u nás potencionálním klientům.
Jakékoliv další doplňující údaje, rádi zodpovíme na emailem info@jakubuvnovydvur.cz, nebo na tel. 607 000 038, 491 424 404. 
Budeme se velmi těšit na vaší návštěvu.

Přírodní atraktivity v okolí

Kulturní a církevní památky v okolí

Rozhledny a vyhlídková místa

Muzea a galerie

Pevnosti

Kontakty

Volovka 38, Velká Jesenice 551 01 Jaroměř 1
zobrazit na mapě
Úvod